Hairstudio hanne

Kapsalon – Fitness & Welness – Afvalcoach

Welkom op onze webstek. Hier kan u terecht voor een leuk kapsel,  je kan genieten in onze welness en werken aan je figuur in onze fitnessruimte.

Hairstudio

Hairstudio Hanne is een kapsalon waar iedereen zich meteen goed voelt en waar er echt rekening wordt gehouden met jouw wensen en jouw eigen stijl. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij één van de meest vooraanstaande kapsalon’s in Antwerpen heb ik besloten mijn droom te realiseren. Een eigen hairstudio.

Mijn naam is Hanne. Topstyliste van hairstudio Hanne.. Een trendy hairstudio voor iedereen. Hairstudio Hanne. is kleinschalig opgezet. Hierdoor krijgt uw kapsel de aandacht die het verdient. De hairstudio is gevestigd in de moderne nieuwbouwwijk de Schuytgraaf. Dit betekent dat de openingstijden hierop aangepast zijn. Overdag geen tijd??? Dan is het mogelijk om voor de avond een afspraak te maken.

Wij werken op afspraak, dus minimale wachttijden.  In onze kapsalon blijven we op de hoogte van de knip- en kleurtrends.

Hierin adviseren wij u graag en geven advies over de juiste verzorging en styling van uw haar.

Wij werken bij voorkeur op afspraak.
U bent altijd vrij om zo binnen te komen in onze salon,
wij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.

Dames, heren en kinderen van alle leeftijden wandelen bij ons steeds met een verfrissend kapsel buiten. Geen inspiratie voor je nieuwe look? Wij geven je ook graag advies en tips!

Personal Coach Mechelen

Het belangrijkste om een goede sportprestatie neer te zetten? Efficiëntie. De plaatsing van je voet kan het verschil maken tussen een gouden of een bronzen medaille op de 100 meter sprinten. Of tussen wel of geen blessure. Jouw personal trainer leert je om je lichaam optimaal te gebruiken, op een manier die je prestaties ondersteunt.

Proteine dieet

Proteïne dieetproducten kopen? Dan zit je goed in de shop van Beaustyle in Ninove. Beaustyle is verdeler van zowel Kyalin als Lignavita Dieetproducten. De artikelen kunnen in onze winkel te Ninove aangekocht worden of alle Lignavita producten kunnen onmiddellijk in onze webshop besteld worden.

DE NIEUWE FITNESS- EN WELLNESSBESTEMMING 

Hanne combineert innovatieve fitness- en wellness-ervaringen van over de hele wereld die zowel lichaam als geest ten goede komen. We hebben zorgvuldig een selectie van eersteklas fitness- en wellnesstechnieken samengesteld in een ultramoderne omgeving, om u een unieke gezondheidsbestemming/heiligdom in Londen te bieden. We streven ernaar om fitness opnieuw te definiëren door middel van welzijn en het volledige potentieel van uw lichaam te optimaliseren.

Dit is een groep voor iedereen die wil leren hoe er op een natuurlijke manier jonger uit te zien en zich jonger te voelen, zonder het gebruik van giftige stoffen zoals Botox, ofwel het toevlucht nemen tot de tijdelijke en soms desastreuze gevolgen van plastische chirurgie! Ik zal regelmatig experts uitnodigen om hun kennis te delen over anti-veroudering, schoonheid, gezondheid en welzijn, waaronder veel alternatieve en gratis therapieën, en ook om enkele van mijn eigen geheimen te delen! Ook organiseer ik uitstapjes naar bezienswaardigheden. Als u informatie heeft waarvan u denkt dat deze van waarde kan zijn voor de groep en u wilt een presentatie geven, of voor andere informatie, neem dan contact met mij op.

Een concept van Linkbuilding experts, Tag: picknicktafel

FITNESS OPNIEUW UITVINDEN

Definieer en versterk je lichaam met ons gespecialiseerde fitnessportfolio, op maat gemaakt om een ​​mooi lichaam en een heldere geest te creëren, waarbij zowel vorm als functie wordt gebruikt. Met ons brede aanbod aan lessen brengen we je mastertrainers en exclusieve technieken en concepten op één bestemming.

STIMULEER JE GEEST EN LICHAAM

Onze Antigravity® Fitness-lessen bieden een gevarieerd scala aan bewegingen en technieken die je lichaam en geest uitdagen, zowel op als naast de grond, rechtop en ondersteboven. Met de hulp van onze Antigravity®-trainers en ultramoderne luchtapparatuur exclusief voor Repose, bouw je aan je kracht, mobiliteit en flexibiliteit door middel van specifieke Antigravity®-programma’s zoals Aerial Yoga, Suspension Fitness, Restorative Yoga en Pilates. Voor degenen die de voorkeur geven aan de meer traditionele lessen, hebben we een verscheidenheid aan Mat Yoga, Mat Pilates en Barre lessen.

VOOR BEGINNERS

Als de AntiGravity Fitness-programma’s nieuw voor u zijn, is dit de les voor u. Een langzamer tempo waarin je de techniek achter alle programma’s die we aanbieden leert, zodat je veilig en effectief kunt oefenen. In deze les zijn de reeksen gemakkelijker te volgen, zodat je meer vertrouwen in de hangmat krijgt en je meer zelfvertrouwen krijgt. Onthoud dat veiligheid voorop staat, maar plezier is beter dan perfect. Deze les is ideaal als je een beginner bent, maar het is ook geweldig voor iedereen die de basis van hun techniek wil opfrissen. Kleinere klassen zorgen voor een element van persoonlijke zorg en aandacht.

LUCHTYOGA

Door je yogaroutine van de grond te halen, stimuleer je je geest, lichaam en geest, door de evolutie van yoga naar de driedimensionale ruimte te verkennen. De hangmat daagt je mobiliteit en flexibiliteit uit met behulp van traditionele en innovatieve asana’s.

HERSTELLENDE YOGA

Dit programma helpt je om je dagelijkse routine te vertragen. Deze krachtige methode zal de geest helpen zich te concentreren terwijl het lichaam door een reeks zachte gyrokinetische bewegingen zweeft en je helpt te genezen en te resetten.

SCHORSING FITNESS

Suspension Fitness gebruikt de hangmat om je kracht, cardio en kinesthetisch bewustzijn uit te dagen in een nieuwe en dynamische vorm. Met dit low-impact programma verbetert u uw behendigheid, bouwt u kernkracht op en verlengt u uw spieren in een leuke les die geschikt is voor alle niveaus.

AIRBARRE

Barre Fitness lessen zijn enorm populair, iedereen wil een slank, strak en sterk lichaam bereiken. Door de originele balletvorm te respecteren en veel van zijn bewegingen over te brengen naar de hangmat als een barre die beweegt, daag je je lijnen op een 3D-manier uit, op meerdere vlakken.

Deze les is bedoeld voor zowel niet-dansers als dansers. Levendig met muzikaliteit en plezier als hoofddoel, je kunt zowel aan je onderlichaam als aan je bovenlichaam werken terwijl je de beste tijd hebt.

YOGA

Yoga helpt om lichaam en geest te heroriënteren, daar om mobiliteit, flexibiliteit, kracht en zelfbewustzijn te helpen verbeteren. We bieden een uitgebreid aanbod aan yogastijlen die geschikt zijn voor alle niveaus, waaronder Jivamukti, Power, Vinyasa, Hatha en Ashtanga. Sommige stijlen zijn meer afgestemd op stressvermindering en ademhalingsbewustzijn, terwijl andere meer nadruk leggen op uithoudingsvermogen en spiertonus. Onze Welzijnsconsulenten kunnen u helpen bij het kiezen van de meest geschikte stijl voor