Hairstudio hanne

Kapsalon – Fitness & Welness – Afvalcoach

By - Tom Cosyns

De mooiste haarstijlen uit films en series

Actrices zien er altijd stijlvol en verzorgd uit wanneer ze schitteren op het grote scherm. Door de jaren heen zagen we een aantal van de mooiste haarstijlen ooit in films en series. Laten we terugblikken naar een aantal van de meest iconische kapsels van tv.

Margot Robbie in Focus (2015)

Er is een scène waarin Margot Robbie als oplichtster Jess in een rode jurk de trap af loopt. Ze heeft het haar opgestoken in een beeldschone updo wat prachtig bij haar gezicht staat. De meest intense scene is wanneer Will Smith een weddenschap aangaat met een beruchte gokker tijdens de Super Bowl. Dit is geen weddenschap zoals we gewend zijn via bookmakers als bet777, want het blijkt dat de hoofdpersonages de hele situatie gemanipuleerd hadden om te verzekeren dat ze zouden winnen.

Audrey Hepburn in Breakfast At Tiffany’s

Holly Golightly straalt met haar korte pony en een Franse twist updo met blonde highlights. Velen hebben al geprobeerd om het kapsel te dupliceren maar het zal nooit zo perfect staan als bij Audrey Hepburn. De mini tiara maakt de look helemaal af.

Rihanna in Ocean’s 8

We zien Rihanna niet vaak in als actrice maar ze zette een intrigerende rol neer als de hacker 9-Ball in Ocean’s 8. Het moment dat 9-Ball de trap van de Met afliep in haar rode jurk met lange dreadlocks was onvergetelijk.

Jennifer Aniston in Friends

De springerige haarstijl van Rachel Greene was zo geliefd dat het bekend stond als “The Rachel”. In de serie had Jennifer Aniston verschillende haarstijlen, maar we hebben het nu specifiek over de veerkrachtige, gelaagde shag. De haarstylist van Jennifer had haar gevraagd haar pony uit te laten groeien. Zodra de pony tot haar kin gegroeid was, ontstond het invloedrijke kapsel zoals we dat nu kennen.

Julia Roberts in Pretty Woman

We kunnen geen genoeg krijgen van de weelderige, grote krullen van het 80’s permanent van Vivian, gespeeld door Julia Roberts. De casual, rode lokken stonden Vivian prachtig en waren typerend voor die tijd.

Angelina Jolie in The Tourist

In The Tourist kunnen we genieten van de elegante haarstijlen van Elise Clifton-Ward vertolkt door Angelina Jolie. Een van de mooiste haarstijlen was haar half opgestoken kapsel met een schuine pony en losse krullen. In deze film was Angelina’s haar een warme, bruine kleur die prachtig bij teint stond.

Sanaa Lathan in Nappily Ever After

In deze film zien we de prachtige Sanaa Lathan als Violet Jones, een vrouw met de perfecte baan, relatie en kapsel, totdat het allemaal in duigen valt. Na een ongelukje bij de kapper maakt Violet de keuze om haar haar af te scheren, een krachtig moment en ze ziet er geweldig uit met haar geschoren hoofd.

Beyoncé in Austin Powers in Goldmember

Foxxy Cleopatra, de sexy spion gespeeld door Beyoncé is de ultieme disco diva met haar waanzinnige, karamelkleurige afro. Het was echter niet haar echte haar, maar een pruik. Omdat Beyoncé’s echte haar onder de pruik verwerkt moest worden, was de crew alleen al anderhalfuur bezig met het opzetten van de pruik.

Uma Thurman in Pulp Fiction

De tijdloze look van Mia Wallace, gespeeld door Uma Thurman, in Pulp Fiction mag niet ontbreken. In de film was het haar van Uma in een bob geknipt en ze droeg het in een prachtige, diepe, zwarte kleur. Daarbij heeft ze haar voorste lokken in een rechte pony wat haar erg goed staat.

HoYeon Jung in Squid Game

HoYeon Jung heeft vele harten gestolen sinds haar rol als Kang Sae-byeok in de Koreaanse serie Squid Game uitkwam. In de serie draagt de actrice een kort kapsel met krullend haar dat haar kaak heel fraai omlijst. De haarstijl heeft iets weg van de jaren 70-haarstijlen en de warrige curtain bangs maken het helemaal af.