Hairstudio hanne

Kapsalon – Fitness & Welness – Afvalcoach

By - Tom Cosyns

Waarom kiezen voor epileren met touw?

Wil je graag je wenkbrauwen laten epileren? Heb je er weleens over nagedacht om dit met touw te laten doen? Deze manier wordt veel gebruikt en brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Een ander woord voor deze manier van epileren, is ook wel threading. Het werkt eigenlijk heel simpel; met een touwtje dat gespannen staat worden de wenkbrauwharen verwijderd. Niet alleen voor wenkbrauwharen kan dit worden gebruikt, maar ook voor haartjes op de bovenlip of ergens anders op je gezicht. Wat zijn dan de voordelen van threading? 

Voordelen epileren met touw

Er zijn veel voordelen verbonden aan epileren met touw, zeker in vergelijking met andere manieren om je wenkbrauwen te ontharen. Zo is epileren met touw geschikt voor een gevoelige huid, omdat er geen speciaal ontharingsproduct nodig is. Daarnaast heeft epileren met touw een langdurig resultaat, omdat zowel het haartje als de wortel wordt verwijderd. Ook krijg je hierdoor mooi strakke wenkbrauwen en door het touw is het mogelijk om de wenkbrauwen veel beter in vorm te brengen. Epileer je je wenkbrauwen bijvoorbeeld met een pincet? Dan is het een stuk lastiger om ze mooi in vorm te brengen.

 Als laatste is het epileren van je wenkbrauwen met touw heel hygiënisch. Dit komt omdat je huid niet aangeraakt wordt, en overigens wordt er voor elke behandeling een nieuw en schoon draad gebruikt. Ben je op zoek naar een salon waar je je wenkbrauwen of andere haartjes op je gezicht kan laten epileren met touw? Lees dan verder over een kapper in Utrecht die dit voor jou kan doen. 

Kapper in Utrecht

In Utrecht zijn er kapsalons die naast knippen en verven van haar nog veel meer behandelingen aanbieden. Zo is het mogelijk om hier je wenkbrauwen te laten epileren met touw, maar het is ook mogelijk om je wenkbrauwen of je wimpers te laten verven. Woon je niet in de buurt van Utrecht? Combineer een bezoekje aan een kapper in Utrecht dan met een dagje shoppen in deze leuke stad. 

Utrecht is hartstikke gezellig en zeker als de zon schijnt kun je er ook lekker lunchen op leuke terrasjes. Sluit de dag af met een afspraak bij een kapper die bijvoorbeeld je wenkbrauwen kan epileren, zodat je helemaal als nieuw terug naar huis gaat. Het is vaak mogelijk om online een afspraak te maken bij zo’n kapper en er wordt ook altijd aangeraden om dit te doen aangezien ze vaak vol zitten. Epileer je wenkbrauwen nooit meer zelf met een pincet, maar laat het doen door een professionele kapper waardoor je er langer van kan genieten. Ga jij een afspraak maken bij zo’n kapper?